Het Roode Hert project

Er werd ons gevraagd of wij een leuk idee hadden voor een (schuif)wand in het bestaande interieur van Restaurant Het Roode Hert.

 

Het Roode Hert

Er werd ons gevraagd of wij een leuk idee hadden voor een (schuif)wand in het bestaande interieur van Restaurant Het Roode Hert . Met in het achterhoofd het idee om op een later moment deze stijl verder uit te bouwen naar het gehele interieur.

Een leuke uitdaging omdat er veel bestaande elementen zijn om rekening mee te houden zoals kleur van de overige wanden en plafond, bestaande raamdecoratie en meubilair.

Ze wilden graag een stap zetten in de richting van een moderner interieur maar ook graag de warme uitstraling van de ruimte behouden.

We hebben gekozen voor een wand vullend fotobehang (met digitale print) met een warme basis. Door er een behang naast te zetten met een kleur en structuur van deze tijd krijgt de wand een stoere moderne uitstraling die toch ook prima past in de bestaande setting.
De digitale print hebben wij een persoonlijke touch gegeven door het toevoegen van een oude foto van het Roode Hert en een oude plattegrond van de omgeving. Met dank aan historische kring Dalfsen hebben wij deze aangereikte bestanden kunnen bewerken zodat de kleur goed aansluit bij de bestaande digitale print.

De eerste stap naar een nieuw modern interieur is gezet.
Mochten we in de toekomst verdere stappen zetten bij Het Roode Hert dan houden wij u graag op de hoogte!

Een afspraak maken?

Mocht u zelf ook op zoek zijn naar een passend fotobehang of tegen een interieur probleem aanlopen, kom dan gerust eens langs in onze winkel, wij helpen u graag!

Maak een afspraak