Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Zoals u op onze homepage heeft kunnen zien, hebben wij sinds enige tijd aangepaste openingstijden.

De ochtenden en op zaterdag zijn wij gewoon geopend. Dinsdag middag tot en met vrijdag- middag/avond werken wij op afspraak.

Het lijkt misschien wat gek en we moesten er ook even goed over nadenken, maar wij denken dat we jullie op deze manier nog beter van dienst kunnen zijn.

In de lockdown periode werkten wij noodgedwongen op afspraak. Hierdoor kwamen we er achter dat we op deze manier veel meer tijd hebben voor jou als klant, zowel in de winkel als bij jouw thuis.

En dat beetje extra aandacht willen wij graag zo houden, dat betekend dat wij nu de middagen en vrijdagavond alleen nog op afspraak werken.
Hierdoor hebben wij alle tijd om jou in de winkel te ontvangen om bijvoorbeeld eens rustig samen met jou door de gordijnstalen of behangboeken te gaan. Door het maken van een afspraak weet je zeker dat wij ook echt de tijd voor je hebben en de tijd voor je nemen.
Maar ook om bij jouw thuis langs te komen voor bijvoorbeeld een kleur of interieuradvies en natuurlijk ook voor uitgebreidere adviezen zoals een 2d of 3d plan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis en de ervaringen van andere klanten? Lees de reviews of bekijk een van onze realisaties
Voor iedere wens een passend advies, van kort kleur en/of materiaal advies tot uitgebreid 3d advies.

Op de ochtenden en zaterdag blijven wij gewoon geopend en kun je altijd binnen lopen voor een potje verf, kort kleur/materiaal of interieuradvies of om gewoon wat inspiratie op te doen.
S’ middags je verf op? Stuur een bericht of bel, we doen ons uiterste best deze dezelfde dag nog voor je klaar te maken.