WOONHUYS DIRK
MENU
Home Made By Woonhuys Dirk
WOONHUYS DIRK
Bargefenne 6 8701 KD Bolsward 0515 78 95 70 info@woonhuysdirk.nl CONTACT
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Woonhuys Dirk, Bolsward

Inrichten is prachtig, maar ook serieus werk. Er moeten namelijk nogal wat keuzes gemaakt worden. Over trends en onderwerpen zoals vloeren, wanden, ramen en natuurlijk ook de inrichting van de ruimte zelf.

Er zijn vandaag de dag zoveel verschillende mogelijkheden en trends dat u er mogelijk in verdwaalt. Juist daarom is het inventariseren van uw wensen door een professionele inrichter zoals Dirk Holwerda zo belangrijk.

Door zijn vakkennis, jarenlange ervaring in de inrichtingsbranche en goede smaak kan hij al uw wensen doorvertalen naar de beste keuzemogelijkheden voor u. Dit voorkomt keuzestress en vergroot de kans op succes. U bespaart er bovendien tijd en vaak ook kosten mee.

Dus: heeft u plannen?
Eerst om tafel bij Woonhuys Dirk voor meer advies.

Nieuws in Bolsward

Collectie producten in Bolsward

TEAM WOONHUYS DIRK

Woonhuys Dirk - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Woonhuys Dirk in Boisward binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Woonhuys Dirk kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Woonhuys Dirkin Boisward ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Woonhuys Dirk overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Woonhuys Dirk – PRODUCT COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Woonhuys Dirk in Boisward. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Woonhuys Dirk zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Woonhuys Dirkin, Boisward kun je alle kanten op.

Woonhuys Dirk – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Woonhuys Dirkin in Boisward ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Woonhuys Dirk inschakelen als de beste.

Woonhuys Dirk – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Woonhuys Dirkweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?

Woonhuys Dirk – SPECIALITEIT

Bij Woonhuys Dirk komt u niet toevallig. Kiezen voor Woonhuys Dirk is een bewuste keuze voor de beste merken en producten.
Voor persoonlijk en professioneel advies en de allerbeste service.
Levering, leggen, plaatsen, installeren en nazorg... Bij Woonhuys Dirk is het is allemaal goed en vakkundig geregeld. Als u dat alles optelt en op de juiste waarde weet te schatten, dan weet u dat Woonhuys Dirk de beste keuze is op het gebied van vloeren, wanden, ramen of totale projectinrichting.

Contact opnemen