Herooooo

Vloeren bij Dekker, VriezenveenVloeren op maat bij Dekker

Voor elke ruimte de juiste vloer. Van tapijt en karpetten tot laminaat en pvc vloeren. Ontdek het bij Dekker.

Laat uw voeten wegzakken in een luxueus hoogpolig tapijt en ervaar de warmte en het comfort dat geen enkele andere vloerbedekking kan benaderen. Daarnaast is tapijt geluiddempend en isolerend.
Bij Dekker in Vriezenveen is de keuze in kleuren en kwaliteiten enorm waardoor voor elk interieur een perfect bijpassende vloer is te vinden. Houdt u van rustgevende natureltinten of gaat u voor trendy fluorescerend groen? Of varieer eens met verschillende patronen of randen om zo unieke design effecten te creëren.

Bekijk de vloercollectie van Home Made By en Desso.

Tapijten bij Dekker


Een weldaad voor uw voeten


Bezoek de winkelJe creëert jouw eigen unieke tapijt bij Dekker. Ervaar de warmte, luxe en comfort van bijvoorbeeld hoogpolig tapijt. Daarnaast heeft tapijt een geluiddempende en isolerende werking. Bij Dekker in Vriezenveen vind je tapijten van verschillende kwaliteiten: van een luxe, hoge pool tot een praktische, moderne bouclé.

Onze interieurspecialist neemt alle tijd om met je in gesprek te gaan over het meest geschikte tapijt.


PVC bij Dekker


Dekker is ook specialist voor harde vloeren. PVC-vloeren zijn sterk en praktisch in het onderhoud.


Bezoek de winkelEr is keus uit veel eigentijdse dessins; of je nu kiest voor een look van beton, hout of keramisch, je hebt een eigen stijl. PVC is verkrijgbaar in losse stroken of als click systeem. Door de lijmvrije verwerking is een PVC vloer snel te leggen en verhuisbaar.

Het is de perfecte 'blote voeten vloer' dankzij het elastische oppervlak.


laminaat bij Dekker


Sfeervol laminaat voor iedere ruimte


Bezoek de winkelDe laminaatvloeren van Dekker in Vriezenveen zijn met zorg gemaakt en trotseren moeiteloos de tijd. De krasbestendigheid is bovendien uitmuntend!

Dat maakt dat onze laminaatvloeren bestand zijn tegen de zwaarste beproevingen, zoals uitbundig spelende peuters en rondhollende huisdieren.


CONTACT
Dekker Woonprofessionals Vriezenveen
Westeinde 400
7671 CP Vriezenveen
0546 70 81 00
info@dekkerwoonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij zijn open

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief