Sabine Rood

Interieurstylist bij De Boer Woonprofessionals

PLAN EEN DESIGN DATE MET SABINE

Over Sabine

Ik ben Sabine Rood en werk sinds 2018 bij de Boer Woonprofessionals.
Na mijn studie aan het Hout – en meubileringscollege te Amsterdam heb ik bij verschillende interieur gerelateerde bedrijven gewerkt. Allemaal erg leuk.

Wat ik zo belangrijk vind aan het geven van een interieuradvies is dat mensen zich thuis moeten voelen in hun woning.
Eigenlijk moet je meteen denken, JA, dit is mijn kleur, materiaal en sfeer en , ja dit past bij mij.
Ik stel altijd veel vragen om me te verdiepen in de situatie van de klant. Ook vraag ik naar de eventueel  mee te nemen meubelen of accessoires.
Ik werk graag met verschillende materialen en structuren die bij elkaar passen. Van mij mag er ook een gekke kleur in het interieur terug komen of grapje worden gemaakt in het interieur.

VRAAG SABINE OM INTERIEURADVIES

REALISATIES VAN DE BOER WOONPROFESSIONALS

JE WOONRUIMTE OPNIEUW STYLEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET SABINE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET SABINE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK MET SABINE

Sabine: "Samen gaan we op zoek naar jouw ideale inrichting en zorg ik ervoor dat jij het gevoel van thuiskomen echt gaat ervaren."