Linda van Geel-Wolkers


Interieurstylist bij de Boer Woonprofessionals


Plan een Design Date met Linda

Over Linda

Mijn naam is Linda van Geel-Wolkers, van jongs af aan was ik altijd al creatief bezig. Dus de keuze om naar het Grafisch Lyceum te gaan na de middelbare school was snel gemaakt. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als grafisch vormgever wilde ik mijn creativiteit ook kwijt op interieurgebied en ben ik de opleiding binnenhuisarchitectuur gaan volgen. Inmiddels kom ik al vele jaren bij de mensen thuis om interieuradvies te geven.

Sinds begin 2020 ben ik werkzaam bij de Boer Woonprofessionals zodat ik mijn productkennis nog verder kan ontwikkelen en nog meer mensen blij kan maken met een mooi interieur.

 

Vraag Linda om interieuradvies

Realisaties van De Boer Obdam

Woonruimte re-stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET LINDA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Plan een Design Date met Linda

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)
2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.
3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Linda

Linda:"..."