Esmee Olthoff

Interieurstylist bij De Boer Woonprofessionals

PLAN EEN DESIGN DATE MET ESMEE

Over Esmee

Mijn naam is Esmee Olthoff. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij De Boer Woonprofessionals, dit doe ik met veel liefde en plezier. In 2017 startte ik als stylist bij Lifestyle en begon mijn passie voor de interieurbranche. In 2019 studeerde ik af aan Akademie Vogue in Amsterdam en mocht ik mijzelf officieel interieurstyliste noemen.

Waarschijnlijk heb je een goed idee van jouw wensen en woonstijl. Door het enorme aanbod kan het soms lastig zijn de juiste producten en kleuren te combineren tot een klopped en sprekend geheel. Ook wanneer je dit niet weet luister ik graag naar je om samen tot een interieur te komen wat bij je past. Zonde vind ik het wanneer je niet tot rust komt in je eigen huis, dat is juist zo belangrijk. Met de juiste kleuren, materialen en accessoires maken wij de ideale combinatie die voor jou voelt als thuis.

VRAAG ESMEE OM INTERIEURADVIES

REALISATIES VAN DE BOER WOONPROFESSIONALS

JE WOONRUIMTE OPNIEUW INRICHTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ESMEE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGNDATE MET ESMEE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK MET ESMEE

Esmee: "Jouw huis hoort te vertellen wie je bent en is een collectie van wat je mooi vindt."