Demi Heemskerk

Interieurstylist bij De Boer Woonprofessionals

 

PLAN EEN DESIGN DATE MET DEMI

Over Demi

Mijn naam is Demi Heemskerk en ik ben sinds 2019 werkzaam bij De Boer Woonprofessionals. Van jongs af aan ben ik al bezig op vele vlakken van styling. Mijn stokpoppetjes waren plattegronden van ingerichte villa’s en krabbels wat logo’s voor mijn toekomstige bedrijf moesten voorstellen.

Naast mijn werk hier bij De Boer Woonprofessionals heb ik mijn eigen ontwerpstudio (www.cabanacollective.nl) voor interieurstyling en grafisch ontwerp. Deze twee vakken gaan hand in hand met elkaar. Het vinden van de perfecte combinatie tussen vorm en kleur is bij beide beroepen erg belangrijk. Ik durf net dat stapje verder te gaan en denk graag out of the box met je mee. Het is voor mij de uitdaging om de perfecte vertaalslag te maken van jouw persoonlijkheid naar het interieur. En deze ga ik graag samen aan. Dit maakt van jouw huis een thuis.

VRAAG DEMI OM INTERIEURAVIES

Realisaties van De Boer Woonprofessionals

JE WOONRUIMTE OPNIEUW STYLEN?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET DEMI

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

PLAN EEN DESIGN DATE MET DEMI

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK MET DEMI

Demi: "Het vinden van de juiste balans in je interieur kan een moeilijke taak zijn. Door persoonlijke elementen te verwerken wordt jouw interieur een weerspiegeling van wie je bent. Dat maakt van jouw huis een thuis."