DE BOER OBDAM
MENU

 

De Boer Woonprofessionals is één van de meest inspirerende woonwinkels van de regio. We zijn trots op ons bedrijf waarin persoonlijk advies, focus op totaalinrichting en het werken met een eigen collectie centraal staat. De vraag naar professioneel interieuradvies groeit. Om deze reden breiden we ons team graag uit met een:

Allround (senior) stylist met commerciële inslag
(m/v) 24 uur

Om de belofte aan onze klanten waar te kunnen maken en onze ambities te kunnen realiseren, verwachten wij dat je beschikt over een commerciële en klantgerichte instelling. Wij zijn op zoek naar een stylist op seniorniveau met een afgeronde opleiding interieurstyling,  minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring en een aantoonbaar succesvolle werkwijze.

Hoe je werkweek er uit komt te zien:
Binnen deze functie help je klanten, zowel in de winkel als thuis, om hun droomhuis te creëren. Je werkt volledige adviezen en offertes uit. Je bent vaardig met Sketchup en je weet een mooi interieurplan te vertalen naar een opdracht. Je bent commercieel en vanzelfsprekend heb je een goed oog voor de styling van de winkel.

Enthousiast?
Ben jij deze vakkundige stylist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een team van enthousiaste collega’s? Aarzel dan niet en stuur voor 15 maart een schriftelijke sollicitatie naar ingrid@deboerwoonprofessionals.nl

De Boer Woonprofessionals Obdam
Onze missie is vanuit betrokkenheid mensen aan een echt mooi (t)huis te helpen.