Anna Hamstra

Interieurstyliste bij De Boer Woonprofessionals Leeuwarden

'Samen met de klant maak ik een interieuradvies dat bestaat uit een kleuradvies, moodboard (sfeer/stijl), materiaaladvies en/of meubelvoorstel.'

PLAN EEN DESIGNDATE MET ANNA

Over Anna

Het is een van mijn vroegste jeugdherinneringen: als klein meisje zit ik vol bewondering voor de handwerkkast van mijn moeder en haal het ene na het andere prachtige kant, knoopje en biesje tevoorschijn.  Hoe jong ik ook was, ik wíst dat deze liefde voor bijzondere materialen en details  zou uitgroeien tot iets waarbij alles op zijn plaats zou vallen.

Na jarenlang in de modewereld werkzaam geweest te zijn, kriebelde het om iets te gaan doen met mijn ware passie.  Naast mijn baan volgde ik de opleiding Interieurstyling en sinds kort voel ik me bij Woonprofessionals De Boer in Leeuwarden helemaal op mijn plek!

Creëren, bedenken, méedenken en vooral luisteren zijn de woorden die passen bij mijn werk als interieurstyliste. Om er achter te komen wat bij jou past, wil ik je graag leren kennen. Als ik daar een beeld van heb en weet wat de behoeften zijn, kan ik helpen een interieur te creëren dat als gegoten zit. Of er nu veel beperkingen zijn of dat ik juist de vrije hand krijg, een klant met een tevreden glimlach op het gezicht is voor mij een teken dat ik goed geluisterd heb.

Om onze klanten te ontzorgen maken we een visualisatie van je interieurwensen én werken we met onze eigen vakspecialisten die desgewenst de uitvoering van je interieurproject voor hun rekening nemen.

 

VRAAG Anna OM ADVIES

Realisaties van Anna

  

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ANNA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE MET ANNA

Anna:'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en observeren zodat er een passend persoonlijk advies gegeven kan worden'