TEAM JOLANDA DATEMA


Robin Robijn-Landlust, Jolanda Datema en Zeljko Djukic zijn gepassioneerde vakspecialisten die samen team Datema maken tot een unieke plek. Samen hebben ze één missie: elke klant helpen aan het interieur van zijn of haar dromen. Dit doen ze met een hoop kennis en passie. De buitendienst bestaat uit een vaste groep sto eerders die al jarenlang graag samenwerken met team Jolanda Datema.


Jolanda Datema – Eigenaresse


De passie voor interieur zit Jolanda in het bloed. Deze duizendpoot weet binnen elke stijl raad. Of het nu om verf of een PVC vloer gaat, zij helpt je graag met de realisatie van het huis van je dromen. Ook voor de uitvoering daarvan kan je bij Jolanda terecht, naast de winkel hebben zij ook een schilder/behanger en stof- feerderbedrijf, zodat de planning vloeiend op elkaar afgestemd kunnen worden.


Robin Robijn-Landlust – Stylist


Robin begrijpt als geen ander dat het creëren van een perfect interieur een persoonlijk proces is. Daarom voelt ze het niet alleen feilloos aan wat de huidige trends binnen de branche zijn, maar laat ze dat ook duidelijk zien aan haar klanten met hun wensen op haar eigen wijze interieurvoorstel.