TEAM JOLANDA DATEMA

Jolanda Datema heeft een team gepassioneerde vakspecialisten samen weten te brengen die jouw droominterieur tot leven brengt.

Samen hebben ze dan ook één missie: jouw helpen met het realiseren van het interieur van jouw dromen.

Onze stylisten Jolanda, Anna en Kevin staan voor je klaar in de winkel voor advies. Zij worden ondersteund door een team van administratieve duizendpoten en een vast team stoffeerders en schilders om er samen voor te zorgen dat jij je helemaal thuis voelt in je huis.

Jolanda Datema – Styliste/Eigenaresse


De passie voor interieur zit Jolanda in het bloed. Haar vader is de woonwinkel 50 jaar geleden in Groningen begonnen waarbij Jolanda van dichtbij meekreeg wat een fijn advies en het ontzorgen van de realisatie van dit advies met mensen deed. Het vak is haar dan ook met de paplepel ingegoten. 

Deze duizendpoot weet binnen elke stijl raad. Of het nu om verf of een PVC vloer gaat, zij helpt je graag met de realisatie van het huis van je dromen.


Anna Hamstra – Styliste


Samen met onze interieurstyliste Anna ga je op zoek naar jouw ideale interieur, waar jij het gevoel van thuiskomen écht gaat ervaren.

Creëren, bedenken, méedenken en vooral luisteren zijn de woorden die passen bij mijn werk als interieurstyliste. Om er achter te komen wat bij jou past, wil ik je graag leren kennen. Als ik daar een beeld van heb en weet wat de behoeften zijn, kan ik helpen een interieur te creëren dat als gegoten zit. Of er nu veel beperkingen zijn of dat ik juist de vrije hand krijg, een klant met een tevreden glimlach op het gezicht is voor mij een teken dat ik goed geluisterd heb.

Om onze klanten te ontzorgen maken we een visualisatie van je interieurwensen én werken we met onze eigen vakspecialisten die desgewenst de uitvoering van je interieurproject voor hun rekening nemen.


Kevin de Weerdt


We zijn een echt familiebedrijf. Zowel voor als de achter de schermen vind je de zoon van Jolanda, Kevin, helemaal in zijn element. De mix van adviseren en het regelen van alle aspecten die bij de inrichting van een woning komt kijken, maakt dat Kevin de spin in het web is binnen het team.