huis van Tascha en Hans

Het (t)huis van Tascha en Hans

Tascha en Hans verhuizen van het platteland naar de stad. Een huis van 4 verdiepingen met veel ramen en ruimte. Tascha heeft ideeën genoeg en ook Hans heeft zijn wensen klaar, maar om alles tot een geheel te maken? Ze schakelen mij in, ook omdat er tijdsnood is en alles snel bepaald en gerealiseerd moet worden.

Interieurontwerp woonkeuken

Tascha en Hans

Corina over dit ontwerp

Ik maak twee ontwerpen, 1x voor de woonkeuken en 1x voor de woonkamer.
De woonkeuken is groot en heeft via de schuifdeuren toegang tot de steiger aan de waterkant. De visgraat houten vloer geeft de ruimte warmte met eigentijdse look. Naast het keukenblok en eiland komen barkrukken om aan te schuiven en de grote eettafel heeft zicht op het water. In de hoek links maak ik een ruimte om heerlijk bij het raam van de vroege voorjaarszon te genieten. Een groot rond kleed bakent de lounge stoel af van de andere ruimte; een heerlijke leeshoek nodigt uit om plaats te nemen.
De trap wordt weggewerkt door een wand te plaatsen en zo een extra ruimte onder de trap te creëren. De zijmuur wordt in de kleur Eucalyptus geschilderd om zo de connectie met het water van buiten te maken. De lichte kleur grijs tegen de ander zijmuur geeft de wand warmte maar toch genoeg frisheid.
Voor de ramen komen luchtige soepel vallende gordijnen in een zachte turquoise kleur. De verbinding van binnen en buiten is gemaakt!

Kleur- en materialenpalet voor de woonkeuken

Moodboard & 3D design woonkeuken

moodboard
3D design
materialen palet
materialen

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T) HUIS?

Plan dan een Design Date met Corina

Boek een design date