HET (T)HUIS VAN TASCHA EN HANS

HET (T)HUIS VAN TASCHA EN HANS

Tascha en Hans verhuizen van het platteland naar de stad. Een huis van 4 verdiepingen met veel ramen en ruimte. Tascha heeft ideeën genoeg en ook Hans heeft zijn wensen klaar, maar om alles tot een geheel te maken? Ze schakelen mij in, ook omdat er tijdsnood is en alles snel bepaald en gerealiseerd moet worden.

Interieurontwerp Woonkamer

Tasha en Hans

Corina over dit ontwerp

De woonkamer is betrekkelijk klein maar heeft een prachtig uitzicht op het water. Door de muren van de hal weg te halen en deze te vervangen door een glazen wand met deur wordt de ruimte optisch veel groter. De hal wordt in een donkere kleur grijs geschilderd en zo ook de deuren, zodat de ruimte als een geheel oogt. Een mooie buste op en zuil wordt als kunstwerk uitgelicht.
Tegen een wand in de woonkamer wordt met een vakkenkast op maat geplaatst met daarin de TV. Op de vloer een groot kleed die de bank en de twee stoelen met elkaar verbindt. Voor de ramen luchtig los vallende gordijnen die in de avond de kamer behaaglijk maken.
De woonkamer is een prettige verblijfsruimte geworden met een warme uitnodigende sfeer.

KLEUR- EN MATERIALENPALET VOOR DE WOONKAMER

Moodboard & 3D design Woonkamer

Tasha en Hans woonkamer
3D design Tasha en Hans
palet materialen

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T) HUIS?

Plan dan een Design Date met Corina

Boek een design date