huis van Marja en Jeroen

Het (t)huis van Marja en Jeroen

Marja & Jeroen wonen met hun gezin in een twee-onder-een-kap woning. De kinderen zijn inmiddels pubers geworden en dat vereist een andere slaapkamer verdeling. Marja & Jeroen gaan slapen op de zolderverdieping en hebben Home Made By_ ingeschakeld om deze ruimte goed vorm te geven.
Na een eerste Design Date werden hun wensen mij duidelijk en ben ik voor hun aan de slag gegaan.
Ze willen rust ervaren als ze in “hun” slaapvertrek zijn, en even los zijn van de drukte van de dag.
Marja & Jeroen hebben een voorkeur voor Scandinavische landen. Marja houdt niet van te warm en wil ook graag de koelte in het interieur terug ervaren. Hun wens is om veel praktische ruimte te behouden.

moodbox Marja en Jeroen

Corina over dit ontwerp

Het kleurenpalet is opgebouwd uit frisse en lichte kleuren geïnspireerd op de ruige natuur. Op de vloer komt een vinyl in een stoere betonlook. Deze is goed schoon te houden wat praktisch is met de stofallergie van Marja. Tegen de rechte wand komt een op maat gemaakte kastenwand en de nieuw geplaatste tussenwand bevat een schuifdeur om zo ruimte te besparen. Deze wand wordt in de kleur “Eend” uit de Home Made By verf collectie geschilderd. Een knieschot onder de schuine wanden geeft praktische opbergruimte. Deze schotten en de wanden worden in de kleur “Schelp” geschilderd.  Het bed komt onder de schuine kant te staan. In de nieuwe te plaatsen dakkapel worden dupli gordijnen geplaatst die zon- en licht werend zijn. Donkerblauw velours gordijnen maken de aankleding compleet.

De zolderkamer is nu een plek waar Marja & Jeroen mooie dromen kunnen hebben en waar ze zich goed kunnen ontspannen.

Kleur- en materiaalpalet

moodboard
design box
moodbox Marja en Jeroen

Wil jij ook een mooi (t)huis?

Kies dan een Design Date met Corina

Boek een Design Date