Huis van Karin en Huub moodboard

Het (t)huis van Karin en Huub

Karin & Huub hebben een nieuw huis gekocht en gaan verhuizen naar een mooie nieuwbouwwijk aan de rand van de stad, grenzend aan de polder. Hun twee zoons zijn al groot en gaan over een paar jaar het huis uit. Voor de inrichting van hun nieuwe huis hebben ze van alles nodig. Ze zijn druk met meerwerk tekeningen tot plaats bepalingen van stopcontacten en veel meer. Wat betreft de inrichting heeft Karin een duidelijke eigen stijl maar ze wil graag advies en wat dit proces betreft ontzorgd worden.

woonkamer master bedroom
karin en huub materialen
 

3D interieurontwerp woonkamer

Ik maak voor Karin en Huub een ontwerp in 3D voor de woonkamer, zodat ze goed de ruimte indeling kunnen zien en het kleurenpalet en materialen bij elkaar. De look & feel van de ruimte wordt zichtbaar. Hun wens is een grote ovale eettafel, maar ook een grote lounge bank voor het gezin. De hond krijgt een prominente plek bij de zithoek en het kleed is laagpolig maar comfortabel in verband met de hond. De ovale tafel komt in het verlengde van de open keuken waar een lichtobject boven het eiland een statement is. In de ramen aan de straatzijde worden houten lamellen geplaats. Deze zorgen voor een prettig daglicht op elk gewenst moment van de dag en geven voldoende privacy tegen inkijk van anderen. Bij de openslaande deuren naar de tuinzijde hangen In-between gordijnen in een prachtige grove structuur voor een stoer en eigentijds effect.

KLEUR- EN MATERIAALPALET

 

3D interieurontwerp master bedroom

woonkamer master bedroom

Ook voor de slaapkamer van Karin en Huub maak ik een 3D ontwerp. De betonlook vloer geeft de hele bovenverdieping een moderne uitstraling. De wens van Karin is om haar lievelingskleur blauw in de slaapkamer te verwerken. Ik plaats een horizontale lijn door de hele ruimte, gelijk aan de hoogte van de bovenkant van de ramen. De onderkant wordt in een lichte kleur blauw geschilderd, de bovenkant in een lichte beige tint. De wand naast de deur wordt in een diepe kleur blauw geschilderd, met ook hier de baan beige aan de bovenkant. Op de muur wordt een lattenstructuur geplaatst waardoor het bureau, de tweede thuiswerkplek, een aparte plek in de ruimte wordt. In de ramen komen robuuste horizontale aluminium lamellen van 5cm, in een lichte kleur. Blauwe overgordijnen voegen sfeer en warmte toe en de kamer is een rustige mutli-functionele oase geworden.

ed design ouderslaapkamer