Corina Buijten

HOME MADE BY INTERIOR DESIGNER

Corina: "Een huis dat eigen voelt. Een plek vol rust en balans. Een huis waar vrienden en familie zich welkom voelen. Je weet waarschijnlijk wel hoe jouw ideale huis eruit ziet. Maar waar begin je? Welke stappen zet je en hoe maak je het tot één geheel? Ik kan je daarbij helpen. Ik luister naar jouw wensen en vertaal deze naar een goed interieur-plan; van moodboard tot aan de praktische invulling. In alle gevallen hoop ik je te inspireren met mijn ideeën en oplossingen."

Boek een design date met Corina

Over Corina Buijten

Interieur en design doen mijn hart sneller kloppen. Na een opleiding interieur styling aan de Artemis Styling Academie heb ik verschillende projecten gedaan. Voor de Bijenkorf heb ik veel bijzondere etalages mogen maken, waaronder de etalages voor het huwelijk van koning Willem Alexander en Maxima. Maar ook samenwerkingen met Artis, Marlies Dekker en Henk Schiffmacher. Voor Claudia Sträter en Expresso heb ik de interieur concepten gemaakt en winkels ingericht. Ik houd ervan de verschillende stijlen en wensen te combineren tot een mooi eindresultaat. Samen met de klant, die staat voorop en zich moet kunnen herkennen in mijn ontwerp.


Ik reis graag en heb al veel mooie plekken op de wereld gezien. De verschillende culturen en mensen zijn voor mij een bron van inspiratie die ik weer gebruik voor mijn opdrachten. Ik houd van kleur en durf deze ook te gebruiken. Met oog voor detail en met plezier bedenk ik creatieve oplossingen voor elke ruimte. Ik woon in een historisch grachtenpandje in Edam, dat ik zelf heb verbouwd. Mijn interieur verandert mee met de seizoenen en is geen toonzaal. In een huis moet geleefd worden. Het lijkt mij leuk om samen met jou de basis voor jouw droomhuis neer te zetten én aan je te laten zien hoe je met kleine veranderingen kunt spelen met sfeer en interieur. Ben je nieuwsgiering geworden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan doen.

 

Vraag Corina om interieuradvies

REALISATIES VAN Corina Buijten

Wil jij ook advies inwinnen voor je interieur?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET CORINA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Plan een designdate met Corina

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Corina neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Corina neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Corina naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Corina naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Corina

Corina: "Iedereen verdient een plek waar hij of zij zich thuis voelt. Ik draag daar graag aan bij. Als ik van een droom werkelijkheid kan maken en van een huis een echt thuis, dan ben ik gelukkig."