Binnenkijken in een Park interieur

Dit karakteristieke Park interieur – gelegen in het prachtige Bussum – dankt haar warme sfeer aan de spannende kleurencombinatie van warme bruintinten en accenten in het rood. Laat je verwonderen door de inrichting van dit huis waar elegante styling keuzes worden gecombineerd met een vleugje seventies.

Sfeer & warmte in een Park huis

De veloursgordijnen in de eetkamer onderstrepen de charme van de ruimte en zijn met extra stof geplooid zodat ze ook hun rijke uitstraling behouden als ze dicht zijn. Het warme bruin komt terug in de meubels en accessoires om eenheid te creëren.

Een interieur voor ultieme ontspanning

De sfeervolle kleurencombinatie van dieprood en warm bruin vormt een mooi uitgangspunt voor een plek waarbij ontspanning centraal staat. Maar dat is niet de enige reden waarom de ruimte een rustieke sfeer ademt. De dikke gordijnstof en het hoogpolige tapijt dragen eraan bij dat de kamer aanvoelt als een veilige ruimte waar je helemaal tot rust kunt komen.

De stylist legt uit:

"De sfeervolle kleurencombinatie van dieprood en warm bruin vormt een mooi uitgangspunt, maar is niet de enige reden waarom de ruimte een rustieke sfeer ademt. De dikke gordijnstof en het hoogpolige tapijt dragen eraan bij dat de kamer aanvoelt als een veilige ruimte waar je helemaal tot rust kunt komen."

Lees meer

Een stoere badkamer

Het stoere karakter dat direct opvalt in de badkamer wordt veroorzaakt door de PVC vloer die er ligt. De ruimte is ingericht met raamdecoratie en accessoires in natuurlijke materialen en kleuren, om te zorgen dat het niet aan warmte ontbreekt.