Binnenkijken in een Loft interieur

Koele kleuren en sterke materialen komen samen in deze binnenkijker. We laten zien hoe je een kenmerkende Loft uitstraling nog meer karakter geeft, door te werken met verrassende elementen in kleur en materiaal. Laat je inspireren door deze Loft woning, ingericht door de gepassioneerde stylist van Home Made By.

Robuust & licht interieur

Bij de Loft look staan robuuste, zware meubels vaak centraal. Ook kom je vaak rauwe, industriële elementen tegen in een typische Loft woning. Daarom is het raadzaam om te zorgen dat er genoeg licht binnenkomt, anders kan de ruimte te donker worden. Bij deze woning hebben we gekozen voor transparante gordijnen voor de juiste uitstraling. We hebben de zithoek gevuld met warme plaids en comfortabele meubelen. Het behang zorgt voor een speelse knipoog in de woning.

Betonlook in huis

De beton-look wordt vaak gebruikt om een krachtig interieurbeeld mee neer te zetten. We zien beton onder andere terugkomen in accessoires, behangsoorten en vloeren. Dezelfde rauwe sfeer die kenmerkend is voor dit sterke materiaal, kan worden bereikt door middel van de meest geavanceerde schildertechnieken.

Lees meer

Een inrichting met contrasten

De kracht van een Loft interieur zit ook in het opzoeken van contrasten. Matzwart en wit versterken elkaar goed in deze ruimte. De meubels en accenten van hout hebben hier een verzachtende werking, evenals de planten waarmee we deze woning in Oegstgeest hebben verrijkt.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!