Binnenkijken in een Barn interieur

Natuur en rust is wat je kunt vinden in dit huis, gelegen in Egmond aan den Hoef. De rustieke basis – kenmerkend door het vele hout en de zachte tinten – hebben we onderstreept door producten uit onze collectie te gebruiken die perfect aansluiten bij de Barn stijl. Laat je verwonderen door de inrichting van dit bijzondere huis, waar al het moois uit de natuur samenkomt.

De woonkamer - Een uitgebalanceerd palet

Het uitgebalanceerde palet aan kleuren en materialen komt ook tot uiting in de woonkamer. De neutrale basis van het huis wordt ondersteund door groene gordijnen met een horizontale structuurweefsel – ontstaan door het gebruik van een verscheidenheid aan garens. De link naar de natuur kan ook worden gevonden in het sisal tapijt op de PVC-vloer en de warme stoffen die de zithoek zo comfortabel maken.

Ultiem ontspannen in de slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar je je moet kunnen onttrekken aan de drukte. De ruimte waar je helemaal tot rust kunt komen. Dit geldt ook voor het slaapvertrek in deze woning in Egmond aan den Hoef. De rijke mix aan materialen en subtiele patronen hebben één doel: zorgen dat de bewoners zich ultiem kunnen ontspannen.

De stylist legt uit:

"Het decoratieve behang in deze ruimte zorgt niet alleen voor een rustige basis; het geeft de kamer ook een persoonlijk accent."

Lees meer

De natuurlijke keuken

Tijdens de koudere maanden trekken we ons terug naar binnen. Door het gebruik van groene tinten compenseren we het gemis van de natuur. We omringen onszelf met natuurlijke materialen als hout, riet en steen. Door de half transparante raamdecoratie wordt het licht dat de keuken in komt op een zachte manier gefilterd. De vloer vormt een stevige tegenhanger in dit Barn interieur, waar natuurlijke materialen de boventoon voeren.

De stoffeerder legt uit:

"De vinylvloer met natuursteendessin creëert een matte basis waar de houten tafel mooi op uitkomt. Door te kiezen voor een modern materiaal zoals vinyl met natuursteenprint behoud je toch een warme uitstraling."

 
 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!