HOME STORY PARK 15

In Home Story Park 15 herken jij jezelf: kwaliteit gaat boven kwantiteit, rust en regelmaat gaat boven rommel en chaos. Jouw huis is wie jij bent – van de kleur van je voordeur tot de vorm van de eettafel. Exterieur en interieur zijn voor jou één. Jij bent de architect van jouw eigen leven en kiest voor de subtiliteit van het kleine gebaar.

Inspiratie Home Story 15
Elementen als zachtglanzend goud, robuust platina, oker paars en subtiel zilver zijn een inspiratiebron voor deze Home Story. Jouw huis is een plek waar mineralen, edelstenen en edelmetalen elkaar ontmoeten, op een elegante, tijdloze manier en in een prachtige combinatie met interessante texturen. Het straalt weelderige luxe uit, maar is nergens ‘over the top’: een interieur van hoge klasse.

Met de stijl van Home Story park 15 til jij je interieur naar een nieuw niveau. Een eyecatcher voor jouw gasten en een plek waar jij trots op mag zijn. Je brengt sfeer in huis met subtiele accessoires en combineert dit met donkere achtergronden. Het verwerken van donkere kleuren in de gordijnen, kleuren verf of vloeren zorgt voor een chique ambiance. Bij Home Made By helpen we je graag bij het kiezen van deze dingen.

Park Gold Copper eetkamerstoel