Een thuis om trots op te zijn; dat creëer je met Home Story Park 11. Als een theaterstuk brengt het binnenvallende zonlicht het interieur tot leven. Deze Home Story karakteriseert zich door de klassiek chique sfeer, gestoken in een hedendaags jasje. Rijke kleuren en materialen vormen een prachtig decor. Geniet met volle teugen van het leven met Home Story Park 11.

Home Story Park 11 Moodboard
Home Story Park 11 Materialboard

INSPIRATIE HOME STORY PARK 11

Geïnspireerd door de Hollandse historie brengt Home Story Park 11 een ode aan ons cultureel erfgoed. Het interieur is rijk en uitnodigend door het gebruik van verschillende kleuren, materialen en structuren. De juiste balans tussen deze elementen zorgt daarbij voor positieve energie en een bijzondere beleving van de ruimte.Geniet van de fijne dingen in het leven, zoals eindeloze avonden met vrienden en familie doorbrengen, en voel je een echte levensgenieter met deze Home Story.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ervaar het gemak van online bestellen:

 

BEZOEK WEBSHOP

RIJK GEVOEL

In deze Home Story gaat het om verschillende statements; de zachtgroen gekleurde velours bank is één van deze statements. De lichte stof zorgt voor een contrast met de warme, diepe Home Made By verfkleur Jeneverbes. Deze kleur neemt de overhand in de Home Story en door het meenemen van de wanden en plinten geeft dit wederom een statement in de ruimte. De rest van het kleurenpalet is met neutrale, zachte tinten – zoals Blond, Boter en Tabak – aangevuld. Om het rijke gevoel te accentueren, valt het gordijn subtiel op de grond.