Behang muur Paars Park 07

HOME STORY PARK 07

Met vrienden aan tafel, een goed glas wijn en lekker eten. Dat is de stijl van een levensgenieter. Stoer, royaal en zonder al te veel poespas. Als inspiratiebron: de zachte glans van de collectie tin. De diepe kleuren en de zware materialen versterken het gevoel van traditie, kwaliteit en geborgenheid. Hier voel je je veilig, alsof de tijd even is gestopt. 

Onze unieke collectie Park 07 bestaat uit hoogwaardige, aantrekkelijk geprijsde materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis. Voor de samenstelling van deze collectie hebben we ons laten inspireren door de levensgenieter, een goed glas wijn en lekker eten. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er een harmonieus en warm thuis ontstaat.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop voor meer:

BEZOEK WEBSHOP

Moodboard Home Story Park 07
Materialen palet + kleuren Park 07

Onze Home Stories zijn door onszelf gecreëerde verhalen, afgestemd op verschillende levensbehoeften. Met onze eigen producten geven we invulling aan elke home story. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en samengebracht tot een harmonieus geheel. Voor jouw huis doen we hetzelfde. De interieurstylist kijkt naar wie je bent, wat je woonwensen zijn en welke mogelijkheden jouw huis biedt. Afhankelijk van jouw budget maakt de interieurstylist een persoonlijk interieuradvies en -ontwerp. Om kennis te maken met jou en je huis, plannen we graag eerst een Design Date. Daarin gaan we op zoek naar wat het thuisgevoel voor jou betekent.

BOEK EEN DESIGN DATE

Gordijnen behang vloer pvc Park 07
tapijt grijs Park 07

BEKIJK DE PRODUCTEN VAN PARK 07