Woonkamer neutraal landelijk Barn 07

Home Story Barn 07

Barn 07 is er voor de natuurliefhebber. Aan de rand van de duinen met het strand dichtbij, is het vakantiegevoel het hele jaar door aanwezig. Het interieur voelt stoer, warm en comfortabel. De buitenmens laat zich graag inspireren door de kleuren van de natuur om zich heen zoals het bleke zand, de strokleurige grassen en het ruige hout. 

Onze unieke collectie Barn 07 bestaat uit hoogwaardige, aantrekkelijk geprijsde materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis. Voor de samenstelling van deze collectie hebben we ons laten inspireren door kleuren, structuren en vormen uit de natuur. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er een harmonieus en warm thuis ontstaat.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop voor meer:

BEZOEK WEBSHOP

Moodboard Home Story Barn 07
Materialen palet + kleuren Barn 07

Onze Home Stories zijn door onszelf gecreëerde verhalen, afgestemd op verschillende levensbehoeften. Met onze eigen producten geven we invulling aan elke home story. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en samengebracht tot een harmonieus geheel. Voor jouw huis doen we hetzelfde. De interieurstylist kijkt naar wie je bent, wat je woonwensen zijn en welke mogelijkheden jouw huis biedt. Afhankelijk van jouw budget maakt de interieurstylist een persoonlijk interieuradvies en -ontwerp. Om kennis te maken met jou en je huis, plannen we graag eerst een Design Date. Daarin gaan we op zoek naar wat het thuisgevoel voor jou betekent.

BOEK EEN DESIGN DATE

Behang in cirkelvorm
Linnen gordijn beige Barn 07

BEKIJK DE PRODUCTEN VAN BARN 07