Herooooo

Vloeren bij Brandeis in Amsterdam– van PVC tot vinyl

Brandeis de Woonprofessionals is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Amsterdam.Ontdek bij Brandeis welke vloer bij jou past

Bij Brandeis in Amsterdam zijn we ervan overtuigd dat ieder aspect in je interieur een weerspiegeling hoort te vormen van jouw persoonlijkheid. Zo ook je vloer. Houd je je interieur het liefst zo strak mogelijk? Dan is een PVC-vloer in beton-look geschikt. Maar ook voor een warm interieur biedt Brandeis de oplossing, in de vorm van een comfortabel tapijt.

 

De tapijten van Brandeis

Bij Brandeis hechten we waarden aan comfort

Bezoek de winkel


Niks zo fijn als je voeten na een drukke dag laten rusten in een comfortabel tapijt. Bij Brandeis vind je een breed assortiment van de meest warme tapijten. Kies je voor een exemplaar in neutrale tint? Of kan jouw zithoek wel een accent in een uitgesproken kleur gebruiken? Laat je inspireren door onze experts in Amsterdam.

 

PVC van Brandeis

Waar stijl en functionaliteit samenkomen

Bezoek de winkel

 

Waarom zou je kiezen voor stijl of functionaliteit als je deze twee eigenschappen ook kunt combineren?
Zo denken we erover bij Brandeis. En dat is precies de reden waarom je in onze specialistische interieurwinkel in PLAATS een uitgebreid aanbod PVC vloeren vindt. Laat je over PVC adviseren door de experts van Brandeis.

 

Vinyl van Brandeis

Bijzonder sterk – vinyl vloeren.

Bezoek de winkel

 

Wist je dat vinyl vloeren gemaakt worden van bijzonder sterk kunststof?
Bij ons vind je vinyl vloeren in de meest uiteenlopende uitvoering: van prachtige houtontwerpen tot vinyl in tegelprint. Laat je inspireren door het vinyl van Brandeis in Amsterdam.

 

Marmoleum