Herooooo

Een wereld van kleur met Brandeis in Amsterdam

Brandeis de Woonprofessionals is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Amsterdam.Breng je interieur tot leven met de kleuren van Brandeis

Kleur is bijzonder bepalend voor je gemoedstoestand. Het is dan ook hartstikke slim om na te denken over de wijze waarop je graag kleur een rol zou willen geven in je interieur. Wellicht zou je in de slaapkamer graag een activerende kleur zoals geel willen zien en kom je in de slaapkamer liever tot rust met een neutrale tint zoals crème. De woonspecialisten van Brandeis helpen je graag bij het vinden van het juiste kleurenpalet. Daarnaast kun je prima terecht bij Brandeis als het gaat om het inwinnen van advies rondom verfkwaliteit en benodigdheden zoals schuurpapier en kwasten. Klaar voor een wereld van kleur? Bij Brandeis ben je aan het juiste adres.

Verf van Home Made By

Verfkwaliteit om trots op te zijn

Bezoek de winkel

 

De passie voor verf heeft de specialisten van Home Made By ertoe aangezet om een eigen verflabel op de markt te brengen. De Home Made By verf van Brandeis voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Welke verfsoort jij het beste kunt gebruiken voor de klus? Welke kleur het beste past in je interieur? En wie je het beste kunt inschakelen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk er perfect uit komt te zien? Ook daarvoor kun je het beste advies inwinnen van de woonspecialisten van Brandeis in Amsterdam. 


De Sigma collectie bij Brandeis

Kies voor kleur én kwaliteit

Bezoek de winkel

 

Wanneer zijn de muren van jouw interieur voor het laatst geschilderd? En de buitenkant van je huis? Het schilderwerk is een essentieel onderdeel binnen het onderhoud van je interieur. Volgens de woonspecialisten van Brandeis is het extra handig om te kiezen voor topkwaliteit verf voor de grote schilderklussen. Dat voorkomt immers dat je op korte termijn weer iemand moet inschakelen. Benieuwd welke verfsoorten van Sigma de woonspecialisten van Brandeis aanraden? En welke aanvullende materialen volgens de experts van Brandeis essentieel zijn bij het klaren van de klus? Loop binnen in de speciaalzaak in Amsterdam en laat je informeren.