Samantha Smit


Interieuradviseur bij Brandeis in Amsterdam


Plan een Design Date met Samantha

Over Samantha

Goedendag!


Wat leuk dat u even komt kijken.
Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Samantha Smit, ik ben 21 jaar en ik kom uit Den Helder.

Al op jonge leeftijd vond ik het leuk om het huis mooi te maken en creatief bezig te zijn met van alles en nogwat. Van tekenen en schilderen tot fotografie en muziek. Alles trok mijn aandacht zolang ik maar creatief kon zijn.

Na mijn HAVO diploma te hebben gehaald ben ik de opleiding Interieuradviseur gestart aan het Jan des Bouvrie College te Amsterdam. In 2018 ben ik afgestudeerd en in 2019 heb ik mijn Carrière als interieuradviseur gestart.
Nu, 1,5 jaar en een boost aan nieuwe kennis en ervaring verder, mag ik u hier bij Brandeis adviseren en helpen met de inrichting, aankleding en het stylen van uw woning.

Geen idee is mij te gek. Uw wensen zijn mijn inspiratie en het blijft een prachtige uitdaging om voor iedereen een droomhuis te realiseren.

Interieur realisaties van Brandeis

ZIN OM JE EIGEN RUIMTE TE STYLEN?

PLAN EEN DESIGN DATE MET SAMANTHA
Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Maak een afspraak met Samantha

Onze design services

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP

1. NEEM CONTACT OP

2. TER VOORBEREIDING

2. TER VOORBEREIDING

3. (ONLINE) DESIGN DATE

3. (ONLINE) DESIGN DATE

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Samantha

Samantha: "Iedereen verdient een plek waar hij of zij zich thuis voelt."