Herooooo

Bos – het adres voor het vinden van de juiste vloer 


Bos de woonprofessionals is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Boxmeer en omstreken (o.a. Beugen, Sambeek, Rijkevoort).Waarom ze bij Bos in Boxmeer voor je kunnen betekenen 


Bos kenmerkt zich door een tomeloze passie voor interieur. Ook op het gebied van vloeren hebben ze bij Bos niet alleen de juiste kennis, maar ook de juiste collectie in huis. Deze inspirerende winkel in Boxmeer maakt je wegwijs in de meest uiteenlopende vloeren. Laat je vandaag nog inspireren! 


De tapijten van Bos Maak een verschil met het juiste tapijt Bezoek de winkel


Bij Bos snappen ze als geen ander hoeveel impact een vloer heeft op je interieur. Een van de grootste sfeermakers op het gebied van vloeren, is het tapijt. Bij Bos vind je met gemak het tapijt dat past bij jouw woonstijl: je vindt in deze woonwinkel in Boxmeer namelijk een breed assortiment aan tapijten gemaakt van verschillende materialen en in de meest uiteenlopende kleuren.


PVC van Bos

PVC – als je graag stijl en kwaliteit combineert 


Bezoek de winkel


De PVC vloer wint steeds meer terrein in de interieurwereld. Dat is de woonprofessionals van Bos zeker niet ontgaan. Met hun specialistische kennis rondom PVC en uitgebreide collectie PVC-vloeren, is Bos in Boxmeer dé plek om te bezoeken als je opzoek bent naar een kwalitatief hoogstaande vloer in prachtige uitvoering. 


Vinyl van Bos


Vinyl om van te dromen


Bezoek de winkel


Heb jij je weleens verdiept in de wereld van vinyl? Bij Bos in Boxmeer zijn ze ook in dit type vloerbedekking gespecialiseerd. Laat je informeren over dit praktische materiaal en maak kennis met de vele ontwerpen die de collectie van Bos rijk is.

CONTACT
Bos de woonprofessionals
Elzenstraat 58
5831 LK Boxmeer
0485 57 32 87
info@bosdewoonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

* Alleen op afspraak.

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief