Herooooo

Verf van Bos: alles voor een kleurrijk interieur 


Bos de woonprofessionals is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Boxmeer en omstreken (o.a.  Beugen, Sambeek, Rijkevoort).Een levendig kleurenpalet met Bos

Dat kleur een bijzonder grote impact heeft in je leven, is allang bekend bij stylisten en kleurenpsychologen. Zo associëren we een slaapkamer in helderwit met frisheid, waar we een donkerrode wand tegen een knisperend haardvuur koppelen aan het gevoel van warmte. Reden genoeg om goed na te denken over het geschikte kleurenpalet in jouw huis. Gelukkig kunnen de woonspecialisten van Bos in Boxmeer je hierbij perfect ondersteunen. Zo denken ze met je mee over de juiste kleuren en geven daarnaast advies rondom verfsoorten en materialen die je nodig hebt bij het klaren van de klus. Laat je inspireren door de vakmensen van Bos en geniet van een interieur vol kleur. 


Bos: verf van vertrouwde Home Made By kwaliteit 


Ontwikkeld met passie voor kleur 


Bezoek de winkel


De passie voor kleur heeft bij Home Made By geresulteerd in een eigen verfcollectie van topkwaliteit. De woonprofessionals van Bos in Boxmeer staan vaak stil bij de impact die de kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Ze brengen tot rust, inspireren of dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Laat je inspireren door het rijke kleurenpalet van Home Made By.

Pure kwaliteit met Sigma verf van Bos 


Kies jouw favoriete kleur 


Bezoek de winkel


Bij het onderhoud van je huis is schilderwerk van enorm belang. Hiervoor raden de woonspecialisten van Bos kwaliteitsverf aan. Het kwalitatief hoogstaande Sigma komt al jarenlang door alle keuringen heen. Benieuwd welke verfsoorten het beste geschikt zijn voor de klus die je voor ogen hebt? En welke aanvullende materialen je daarbij nodig hebt? Laat je informeren door de specialisten van Bos in Boxmeer. Zo weet je zeker dat straks alle muren in huis zo lang mogelijk hun kleur behouden. 


Bos: vind jouw favoriete Boonstoppel verf

Favoriet van de schilder 


Bezoek de winkel


Het merk waar de schilders van Bos warm voor lopen? Van Boonstoppel. Van glans tot mat – iedere verf komt in de allerbeste kwaliteit. Niet verwonderlijk, aangezien de makers van dit verfmerk zich hebben laten inspireren door de schilder zelf. Benieuwd hoe de producten van Boonstoppel jouw interieur kunnen voorzien van een prachtige kleur? En hoe je ervoor zorgt dat de verf zo mooi mogelijk op de muren terechtkomt? De gepassioneerde woonspecialisten van Bos in Boxmeer kunnen je alles vertellen over de productlijn van Boonstoppel. 


CONTACT
Bos de woonprofessionals
Elzenstraat 58
5831 LK Boxmeer
0485 57 32 87
info@bosdewoonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

* Alleen op afspraak.

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief