BOS
MENU

Edith

Styliste bij Bos Boxmeer

'Samen met de klant streef ik naar het creeren van één gevoel: vanaf de voordeur tot aan de achterdeur'

PLAN EEN DESIGNDATE met Edith

Over Edith Noy

Sinds jongs af aan ben ik al bezig met interieur. Het inrichten van ruimtes is mijn passie geworden en heb daarom van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Bij Bos de Woonprofessionals in Boxmeer heb ik mijn plekje gevonden als interieurstyliste en geniet samen met de klanten bij het realiseren van hun droomplek.
Mijn focus ligt op het vinden van jouw thuis gevoel. Het creëren van eenheid tussen de ruimtes zodat er een natuurlijke gevoel van rust ontstaat. Hierbij luister ik heel goed naar de klant, krijgen persoonlijke spullen een mooie plek in het interieur en herschik ik elementen en materialen net even iets anders zodat er iets speciaals en aangenaams ontstaat.

Samen met het team van Bos kan ik je van A tot Z ontzorgen. Ik ben de spil in het web tussen alle partijen: van advies, interieurplan en shoppen naar de juiste elementen met de klant. Van idee tot complete interieurrealisatie voor zowel particuliere klanten als zakelijke klanten.

 

Vraag Edith om advies

Projecten van Bos de Woonprofessionals

Op zoek naar jouw thuisgevoel?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET EDITH

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

Design Advies
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE met Edith

Edith: 'Door te denken in mogelijkheden en met een goed inlevingsvermogen onstaan er keer op keer persoonlijke interieursferen die aansluiten op de wensen van de klant.