Bos Boxmeer voor verenigingen van eigenaren

Bezoek de winkel

 

Vereniging van eigenaren

Bos Schilderwerken en Vastgoed Onderhoud is de juiste partner voor uw VVE. Wij horen vaak dat de VVE het lastig vindt om het onderhoud van een complex structureel te regelen, met een heldere en passende offerte. Wij hebben een erkend keurmerk wat zorg draagt voor onder andere de juiste garantie. Een veilig gevoel.
Wij stellen samen met u een onderhoudsvisie op en denken met u mee. Op deze manier heeft u een op maat gemaakt plan wat op termijn voor aanzienlijke kostenbesparingen kan zorgen.

Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, passen methodes toe die het beste tot invulling komen van uw vraagstuk en garanderen een uitstekende kwaliteit.
Wij beperken overlast tot een minumum, laten geen rommel achter en zorgen altijd voor vakkundige, representatieve vakmensen.

Want goed onderhouden appartementen en gebouwen stijgen in waarde.

Meerjaren planning
Wij nemen graag de meerjarenplanning en het onderhoud van uw vastgoed uit handen. Wij schetsen een helder plan, met een gedegen voorbereiding, advisering en uitvoering. Ontzorgen noemen wij dat. Wanneer u iets gemeenschappelijk aanpakt is dit altijd voordeliger. Ook het lange termijn onderhoudsplan leidt snel tot een kostenbesparing. Een nieuw onderdeel is dat we desgewenst een meerjarenplanning kunnen maken op basis van de levensduur van de kleuren.

VVE- Belang gecertificeerd
Wanneer u het onderhoudswerk laat uitvoeren door een erkende vakman heeft u de optimale zekerheid dat uw appartementengebouw goed onderhouden wordt. U hbet tenslotte jarenlang gespaard voor dat onderhoud. Dan wilt u uiteraard zeker weten dat het geld goed wordt besteed. Daar zijn wij voor!

Samenwerken, vertrouwen en vakmanschap. Daar staan wij voor.