Bos Boxmeer voor particulieren

Bezoek de winkel

 

Wat kunnen wij voor u als particulier betekenen?

Particuliere klanten in het Land van Cuijk hebben onze focus. Mensen zullen in de toekomst langer in hun eigen huis willen of moeten blijven. Wij kunnen daarbij helpen om te voorzien in uw onderhoudsbehoefte. Wij luisteren altijd naar uw wensen en houden daarom rekening vanaf het voortraject tot aan de eindoplevering met het eindresultaat wat u voor ogen heeft.

Is uw woning toe aan een onderhoudsverflaag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om binnen of buiten schilderwerk, wij zorgen voor een perfecte afwerking.
Uw woning is uw duurzaamste bezit. Dat beseffen wij en daarom heeft Bos schilderwerken de beste materialen en de nieuwste technieken in huis.
Zodat u verzekerd bent van deugdelijk en duurzaam schilderwerk. Daar hebt u jarenlang plezier van.

Een aanspreekpunt
Omdat Walter Bos vanaf de offerte tot en met de uitvoering van de schilderwerkzaamheden meewerkt of begeleiding biedt heeft u altijd een aanspreekpunt. Hierdoor hebben wij een flexibele instelling en een efficiënt werkwijze.

De juiste keuze
Schilderwerk biedt echter meer dan alleen bescherming. Kleur werkt verfrissend en geeft sfeer aan een huis. Wij geven kleuradvies afgestemd op uw wensen. Bovendien gaan wij verder waar veel anderen stoppen. Zo kunt u onze specialisten ook vertrouwen bij complexe projecten zoals exclusieve wand en plafondafwerkingen, reperaties na brand- en waterschade, restauraties en kleine timmerwerkzaamheden.