Kasten op maat bij Bos in Boxmeer

Bos de woonprofessionals is dé interieurspeciaalzaak voor Boxmeer en omstreken (o.a.  Beugen, Sambeek, Rijkevoort).

Bezoek de winkel

 

SCHUIFDEUREN DRAAIDEUREN KASTINTERIEURS

Bos de Woonprofessionals is tegenwoordig gespecialiseerd in het leveren van maatwerk-kasten. Met de kasten van Allure zetten we elke woonwens naar de hand van de klant. Deze Nederlandse maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naad- loos naar jouw huis. Allure biedt een passende opstelling, of dit nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop.

Met de kasten van Allure is elke indeling te modelleren. De inter- ieurs worden afgesloten met schuif-of draaideuren, al naar gelang
de beschikbare ruimte. De interieurspecialisten van Bos kijken samen met jou naar de invulling van de kasten. De kast is pas écht af met een palet aan kleuren; van uni’s tot betonlook of verschil- lende houtdecors. Elke deur, achterwand, lade of schap kan een eigen kleur krijgen. Diverse handige accessoires zoals een kled- inglift, een uitschuifbaar schoenenrek, pantalonhanger, spiegel en handgrepen zorgen voor een persoonlijke touch. Zo zijn de kasten naar je eigen stijl aan te passen.