Restauratie werkzaamheden bij Bos in Boxmeer

Bos de woonprofessionals hét adres voor schilder- en restauratiewerkzaamheden voor Boxmeer en omstreken (o.a. Beugen, Sambeek, Rijkevoort).

Bezoek de winkel

 

Eervol om geschiedenis te mogen waarborgen voor de toekomst!

Een klooster is in vrijwel alle gevallen een rijksmonument. Dat betekent dat het bouwkundig onderhoud en het schilderen niet door iedereen gedaan an worden. Hiervoor gelden strenge regels op gebied van keurmerken en regelgeving.
Bos Schilderwerken en Vastgoedonderhoud heeft alle juiste kwalificaties en ervaring in huis om ook deze bijzondere projecten voor u in goede orde te realiseren.

'Mijn overgrootopa vertrok met een volgeladen bakfiets naar Schijndel om een klooster te mogen schilderen. Je kunt gerust spreken van een ambacht waarbij precisie en passie hand in hand gaan. Voor een monumentaal gebouw geldt, zoals bij elk project, dat de voorbereiding en de inspectie het meeste werkt vergt. Hoe is bijvoorbeeld de staat van het gebouw? Wanneer alles piekfijn in orde is, kan de verf uit de kast gehaald worden. Meewerken aan het opknappen aan een klooster of ander soortgelijks monument voelt als een stukje behoud van onze geschiedenis. Prachtig werk dus, wat wij graag in alle zorgvuldigheid uitvoeren.'