Schilderwerk bij Bos, Boxmeer

Bos de woonprofessionals is dé schilder- en interieurspecialist voor Boxmeer en omstreken (o.a.  Beugen, Sambeek, Rijkevoort).

Bezoek de winkelBinnenschilderwerk bij Bos in Boxmeer

Uw wensen en ideeën over kleuren bepalen een groot gedeelte van uw woonsfeer, het is de basis van uw interieur. Vandaar dat kleuradviezen en schilderitems in geen enkel woonprogramma ontbreken. U weet precies welke sfeer uw huis moet uitstralen. En op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën komen wij dan tot een kleur-en materiaal advies, waarbij u zich prettig voelt. Een en het ander verhoogt niet het comfort, de waarde van uw woning zal hierdoor ook verder toenemen.

Wandafwerking

Naast alle gangbare soorten wandafwerking verzorgen wij ook:

-Behangwerk van modern tot klassiek
-Sigmulto Stucco
-Decoratieve profielen en ornamenten van Orac
-Spuitwerk

Behangwerk
Met de behangcollecties van vandaag de dag is van alles mogelijk van modern tot klassiek. Ook uw eigen foto's verwerken op de muur is een originele optie. Het is de makkelijkste manier om uw interieur een grote verandering te laten ondergaan.

Sigmulto Stucco
Met Sigmulto Stucco creëren onze meester decorateurs in slechts twee bewerkingen prachtige stucco en marmer effecten. Het eindresultaat is daarom ongetwijfeld in harmonie met uw persoonlijke smaak. U heeft namelijk de keuze uit diverse glansgradaties en textuur effecten in maar liefst 48 verschillende kleuren. Van romantisch lichte pastels tot warme diepe voltonen.

ORAC
Het gebruik van Orac is een echt originele wand en plafond decoratie. Het zijn wand en plafondlijsten in verrassende nieuwe combinaties. Een mix van klassiek en hedendaagse lijsten en onamenten voo wand en plafond. Het geeft en mooie verhouding van contrasten en materialen om u te betoveren en uw huis een andere domensie te geven. Wij zijn officieel opgeleid Orac dealer.

Tweede leven
Wilt u uw keuken of meubels een tweede leven gunnen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardig spuitwerk. Een mooie manier om eenvoudig kosten te besparen en toch het juiste resultaat te bereiken. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Buitenschilderwerk bij Bos, Boxmeer

Bezoek de winkel

 

Wees grote onderhoudskosten voor

Net als bij een auto is het plegen van onderhoud aan uw woning noodzakelijk. Het is van belang om de kosten van onderhoud zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk. Als u kleine scheurtjes, het begin van verfbladders of afpoederen, van de verf signaleert, is het hoog tijd ons te vragen uw huis te laten inspecteren.

Wij kunnen beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd Of dat het nog verantwoordt is om een jaar het onderhoud uit te stellen.

Om buiten duurzaam schilderwerk af te leveren komt heel wat kijken. Aan de basis ligt een goed technisch advies. Dat wil zeggen dat wij daarbij de beste oplossing kiezen. Want sommige verfsystemen zijn duurder, maar hun meerprijs meer dan waard door hun langere levensduur.

Natuurlijk kiezen wij daarbij voor kwaliteits producten die geheel volgens de geldende voorschriften worden verwerkt. Ook wordt er door ons indien nodig het vochtpercentage van het hout gecontroleerd. En als er al houtrot is opgetreden dan kunnen we dat vakkundig repareren. Bij ramen en deuren kunnen we meteen het hang en sluitwerk en ook de omtrek speling controleren want slepende ramen en deuren beschadigen de verflaag met als gevolg dat het onderhoud versneld terugkeert.

Desgewenst repareren of vervangen we ook, in eigen beheer, slechte houtdelen om zoveel mogelijk oponthoud te voorkomen.

Tevens hebben we de mogelijkheid om bij slecht weer de te schilderen objecten af te schermen om de onderhanden projecten toch af te werken. Dit wordt gedaan om bij slecht weer periodes de kwaliteit te kunnen handhaven.

De vakschilders hebben de beschikking over gekeurde steigers, loopbruggen, ladders en specialistische apparatuur voor houtrotreparatie, en gereedschap voor het vakkundig aanbrengen van glas, verspuiten van verf en moderne behangmachines.

Wist u trouwens dat u slechts 6% btw afdraagt over de schilderwerkzaamheden in plaats van 21%? Dat is toch weer mooi meegenomen.

Winterschilder bij Bos, Boxmeer

Bezoek de winkel

 

Binnenschilder- en behangwerkzaamheden in de winter

De hoogste tijd voor de winterschilder
Wij zijn ook uw winterschilder!
Dat is de periode van 21 november tot 21 maart. Een schilder noemt dit ook wel 'vier seizoenen onderhoud'. Hiermee geeft hij aan dat hij het hele jaar door werkt. Het kan zowel gaan om het schilderen van de binnenkant, als de buitenkant van uw woning.

De winterschilder is extra voordeling want wij hanteren dan namelijk een bijzonder aantrekkelijk wintertarief voor binnenschilder- en behangwerkzaamheden. U bent verzekerd van een goed stuk vakmanschap waar u jarenlang van kunt genieten. De korting geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Kortom, de hoogste tijd om winterschilder in te schakelen.

Wij van winterschilder Bos staan erom bekend dat we er een mooie boel van maken en geen smeerboel. We dekken alles af, want we houden van net werk.

CONTACT
Bos de woonprofessionals
Elzenstraat 58
5831 LK Boxmeer
0485 57 32 87
info@bosdewoonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

* Alleen op afspraak.

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief