De kersttafels van Home Made By

De kerstboom staat, de cadeautjes zijn gehaald en de recepten zijn bedacht: grote kans dat je al bijna helemaal klaar bent voor de aankomende feestdagen. Maar heb je ook gedacht aan een creatief gedekte tafel? Wij hebben 3 tafels gedekt met spullen vanuit onze eigen collectie en gebaseerd op de Home Made By woonstijlen Barn, Park en Loft.

BARN

Voor woonstijl Barn is door het gebruik van natuurlijke materialen en groentinten gekozen voor een meer landelijke sfeer. Met een prachtig blad gedessineerd kleed en de look-a-like bamboe behangloper breng je een mooie, natuurlijke basis aan op tafel. Combineer dat met verschillende soorten servies, kaarsjes en extra dennengroen voor een verassend maar evenwichtige samenhang.

Tip! Maak kerst voor iedereen onvergetelijk met een gepersonaliseerd kerstbord. Teken of schrijf met een porseleinstift een winters tafereel of kerstwens en bak het bord vervolgens af in de oven om deze afwasbestendig te maken. Succes gegarandeerd!

LOFT

Voor woonstijl Loft, heeft de kersttafel een strak moderne uitstraling gekregen. Een mooi grafisch gedessineerd behang vormt de basis. Door de combinatie van ingetogen grijs, zwart en blauwtinten, het grafische servies, het vergrijsde eucalyptus groen, zwart bestek en een touch van metallic confetti komt de tafel glanzend tot leven en waan je je een beetje in Scandinavië.

PARK

Voor woonstijl Park is er gekozen voor 'warm rood met een accenten van goud' Met een wijnrood kleed en een loper van luxe behang creëer je al snel een rijk gevoel op tafel. Door het servies met een subtiel goud randje, het bestek, een zelf samengesteld menukaartje en voor iedereen een klein mooi ingepakt presentje maak je de kerstsfeer compleet!

ZOVEEL MEER DAN EEN FEEST

Kerst is zoveel meer dan een feest. Het is het ultieme thuiszijn. Omringd door warmte en liefde voor elkaar. Van het samen versieren van de boom tot eindeloos tafelen met de hele familie. Hoe vier jij kerst dit jaar? Wij laten je in onze blog zien hoe je thuis het kerstgevoel creëert.