GROOTS ALLURE, KLEIN BUDGET

Het omtoveren van een ruimte lijkt in alle woonprogramma’s die voorbij komen altijd zo makkelijk te gaan. Jezelf opgeven voor zo’n programma is helaas niet aan iedereen besteed. Wil jij jouw ruimte op een simpele manier een andere uitstraling geven, maar heb je geen zin in alles wat er bij een verbouwing komt kijken? De Home Made By stylist geeft je tips om met simpele veranderingen een verfrissend effect te creëren.

Er is niets dat een leefomgeving zo sterk een nieuwe uitstraling geeft als behang. Behang heeft een groot effect in een ruimte. Het voordeel is dat - wanneer je na verloop van tijd zin hebt in iets nieuws - je het behang eenvoudig kunt verwijderen en je vervolgens met een relatief kleine aanpassing je in¬terieur een verfrissend effect geeft.

Mogelijkheden van de ruimte

Om te beginnen is het fijn om de ruimte die je wilt veranderen eens goed te bekijken. Zijn er bijvoorbeeld spullen die je niet meer mooi vindt of spullen die je niet meer gebruikt? Haal dan eerst de spullen weg om opnieuw de mogelijkheden van de ruimte te bekijken. Je zult direct zien dat je ruimte al een andere uitstraling krijgt. Door goed te bekijken welke spullen je in de ruimte wilt bewaren, krijgen juist de overgebleven spullen meer aandacht.

Uitgebreide collectie behang

Door het behangen van een wand creëer je met een kleine ingreep een groots effect. Heeft je ruimte een donkere hoek, kies dan voor een felle/opvallende tint. Wil je juist meer rust creëren? Kies dan voor een zachte tint. De uitgebreide collectie van Home Made By maakt het mogelijk om volop te variëren en met gemak een stijl neer te zetten die perfect past bij de rest van je interieur. Zo maakt behang de ruimte niet alleen zachter en meer bijzonder, ook voor de akoestiek is behang een fantastisch product om mee te werken.

Kleur– en materiaalgebruik

De Home Made By stylist helpt je een om een keuze te maken voor kleur– en materiaalgebruik. Veel mensen vinden het moeilijk om een keuze te maken voor de juiste kleur of het juiste materiaal en kiezen daarom voor advies van de stylist. De Home Made By stylist beschikt niet alleen over uitgebreide kennis wat betreft behang, maar ook over het uitgebreide aanbod aan kleuren en prints uit onze collectie.

Wil je hulp bij de herinrichting van jouw ruimte?

Zou jij je huis graag van een nieuw uiterlijk willen voorzien en ben je daarom op zoek naar een woonprofessional die je kan helpen bij het maken van de juiste combinaties op het gebied van vloeren, raambekleding, behang en nog heel veel meer? Maak dan gebruik van de individuele services van onze interieurstylisten en ontdek wat jouw woning tot een echt thuis maakt.

$imageAltTag

Maak een afspraak met onze stylist

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel