Home Made By Binnenkijker

Home Made By Binnenkijker

Jeffrey, Sanne, Joshua en hun hond Bruce hebben hun appartement verruild voor een vrijstaand huis. Om zo snel mogelijk van hun woning een echt thuis te maken, schakelden zij de hulp in van Home Made By. Hoe dit verliep? Wij vroegen het Jeffrey en Sanne zelf.

 

Hoe zijn jullie aan dit huis gekomen?

"Toen wij ons nieuwe huis kochten, moesten wij automatisch afscheid nemen van ons oude. Dit was het eerste huis dat wij 8 jaar geleden samen kochten en dat was destijds natuurlijk erg spannend. Toen we een tijdje geleden opnieuw een huis kochten, beseften we ook dat we afscheid moesten nemen van ons geliefde huis, maar we hadden vooral heel veel zin om ook van dit huis weer ons thuis te maken."

Waarom heb je de stylist van Home Made By ingeschakeld?

"Toen wij een dag wooninspiratie aan het opdoen waren, kwamen we bij een Home Made By winkel terecht. Het was voor ons de eerste keer dat wij met een interieurstylist hebben gewerkt, dus we wisten niet precies wat we konden verwachten. We waren voornamelijk op zoek naar rust en een huiselijke sfeer. De stylist van Home Made By heeft ons geholpen bij onze voornaamste behoeften door simpelweg goed te luisteren. Daarnaast heeft ze tekeningen ontworpen, zodat wij een goed beeld kregen van hoe ons interieur er daadwerkelijk uit zou komen te zien. Zelf hadden wij van te voren al een aantal ideeën, dus we hebben bij de stylist aangegeven waar we vooral hulp bij konden gebruiken. De Home Made By stylist heeft daardoor van te voren goed duidelijk kunnen maken wat we konden verwachten."

 

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker


Welk item maakt jouw huis een thuis?

"Wij wonen op dit moment nog niet zo heel erg lang in dit huis en eigenlijk beginnen we ons pas sinds een paar dagen echt ‘thuis’ te voelen. Als ik dan toch een item moet kiezen waardoor ik me thuis voel, dan is dat onze Japanse kamerplant. De plant is inmiddels al 8 jaar oud en wij hebben hem aangeschaft toen we ons eerste huis kochten. Dit was een speciaal moment en de plant kreeg een mooie plek. Toen we gingen verhuizen, moest de plant natuurlijk mee. De stylist heeft goed gekeken naar de spullen die we al hadden en ook in ons nieuwe interieur weer wilde gebruiken. Hoewel we weinig spullen hebben meegenomen uit ons oude huis, heeft de stylist de spullen toch een mooi plekje kunnen geven."

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker


Het eindresultaat door de stylist

"De Home Made By stylist heeft ons voornamelijk geholpen bij de indeling van het huis, het uitzoeken van kleurencombinaties en een gedeelte van de aankleding. Doordat wij van te voren duidelijk wisten wat we konden verwachten, is het eindresultaat precies zo geworden als we van te voren in ons hoofd hadden. De raamdecoratie waarin de stylist ons heeft geadviseerd, maakt van ons interieur echt een geheel."

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit onze eigen collectie gebruikt.

$imageAltTag

Maak een afspraak met onze stylist

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel