Home Made By Binnenkijker

Home Made By Binnenkijker

Na 8 jaar in een appartement in Den Bosch te hebben gewoond, is Bas voor zijn werk in de buurt van Amsterdam gaan wonen. In Almere heeft hij opnieuw zijn thuis gevonden in een prachtig penthouse midden in het centrum van Almere. Lees meer over hoe Home Made By stylist de woonwensen van Bas heeft vertaald naar zijn interieur.

Waarom heb je voor deze woning gekozen?

Bas: "Sinds een half jaar woon ik in mijn nieuwe woning in Almere. Voor mijn werk ben ik in de buurt van Amsterdam gaan wonen omdat het reizen van en naar het zuiden van het land niet vol te houden was. De locatie en de grote open ruimtes waren uiteindelijk doorslaggevend in mijn keuze voor deze woning. Een vriend van mij vertelde over de stylist die hem heeft geholpen bij de inrichting van zijn interieur. Ik was totaal niet bekend met een interieurstylist, maar door zijn verhaal was ik direct enthousiast.

"De plannen voor mijn interieur begonnen met een kleuradvies, maar zijn uiteindelijk uitgebreid naar een complete inrichting. Mijn vorige woning had ik toentertijd zelf ingericht maar is nooit de plek geworden waar ik mij thuis voel. Nu kom ik thuis en ga ik in mijn vertrouwde zithoek zitten waar ik relaxt een boek kan lezen of televisie kan kijken, dat geeft me een goed gevoel."

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Waarom heb je de interieurstylist ingeschakeld?

Bas: "De grote open ruimte wilde ik graag zo houden, omdat dat is waar ik voor gevallen ben toen ik de woning kocht. Tegelijkertijd vond ik het zelf ontzettend moeilijk zo'n enorme ruimte in te delen. De Home Made By heeft me geholpen de ruimte sfeervol en huiselijk in te richten, daar heb ik zelf gewoon minder feeling mee. In het kennismakingsgesprek probeerde ik mijn stijl te omschrijven, maar ik kwam erachter dat ik helemaal niet wist wat ik precies wilde. De stylist heeft me geholpen om mijn stijl te ontdekken en heeft hierbij enorm goed geluisterd. Ook op het gebied van productkennis is zij een grote steun voor mij geweest, omdat die kennis bij mij ontbrak.

"Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat en wanneer ik bezoek ontvang, verbaast het me steeds opnieuw hoe iedereen reageert op mijn inrichting. Toen zelfs de pakjesbezorger onder de indruk was van mijn interieur, was ik toch best wel trots."

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Het eindresultaat door de interieurstylist

"Bas is een vrijgezelle man met een prachtig penthouse. Door goed te luisteren naar zijn wensen heb ik een stoer en toch huiselijk interieur gecreƫerd. Toen Bas en ik elkaar net leerden kennen vond hij het lastig om zijn stijl te omschrijven, dat is iets wat ik vaker in gesprekken tegenkom. Daarom vind ik het belangrijk om iemand te leren kennen, zodat we samen een stijl kunnen neerzetten die past bij het persoon. Wat wel leuk is om te vertellen, is dat Bas mij zijn sleutels heeft gegeven toen hij op vakantie ging. Normaal gesproken bespreek ik alles wat we gaan toepassen in het nieuwe interieur met mijn klanten. Deze keer heeft Bas dit volledig aan mij overgelaten. In een week tijd heb ik samen met de stoffeerder zijn hele woning afgemaakt. Dat vind ik toch wel het meeste bijzondere van mijn werk, het is een kwestie van vertrouwen. Toen Bas na zijn vakantie de woning binnenkwam, was hij oprecht verrast, op een plaid na is er tot de dag van vandaag niks veranderd."

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit onze eigen collectie gebruikt.

$imageAltTag

Maak een afspraak met onze stylist

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel