Home Made By Binnenkijker

HOME MADE BY BINNENKIJKER

Na enkele verhuizingen kwam het droomhuis van Raymond Dernier (45) op zijn pad. Binnen een week was de koop rond en kon het stylingavontuur beginnen. Om ervoor te zorgen dat hij zo snel mogelijk een echt thuis van zijn nieuwe woning zou kunnen maken, schakelde hij de hulp in van Home Made By. Hoe het proces verliep? We vroegen het aan Raymond.

 

Hoe ben je aan deze woning gekomen?

“Alhoewel mijn appartement bij het Olympisch Stadion - dat ik in 2012 kocht - erg charmant is, merkte ik toch dat ik behoefte had om groter te gaan wonen. Ik besloot om dit kleine appartement aan te houden, maar toch verder te zoeken naar een groter huis. Toen ik deze woning in de Emmastraat op Funda zag staan, ben ik er gelijk achteraan gegaan. Het is eigenlijk heel snel gegaan: op maandag zag ik de woning, op woensdag deed ik een bod en diezelfde vrijdag was de woning van mij. Er kwam geen makelaar aan te pas. Ik bood de vraagprijs en de gunfactor was er. Ik ging van 43 vierkante meter naar een woning van vier keer zo groot. Ook de hoge plafonds maken mijn nieuwe woning extra aangenaam, evenals de fijne buurt.”

Waarom heb je de stylist van Home Made By ingeschakeld?

“Toen ik met mijn vriendin Loods5 bezocht, kwam ik de stylist van Home Made By tegen. Alhoewel ik de gordijnen voor mijn nieuwe interieur al had besteld, zorgde het open karakter van de winkel ervoor dat ik toch even naar binnen liep. De stylist luisterde heel goed naar mijn verhaal en reageerde vervolgens heel adequaat en enthousiast. Niet alleen gaf ze advies over raamdecoratie - ze was direct in de weer met complete combinaties voor mijn interieur. De Home Made By stylist ging verder dan het geven van advies rondom gordijnen en raamdecoratie. Haar verhaal zat heel goed in elkaar. Vervolgens is ze langs geweest in mijn nieuwe woning voor een uitgebreid advies. Wat begon met gordijnen heeft ertoe geleid dat ze de complete inrichting van mijn woon- en slaapkamer op zich heeft genomen. Gelukkig kon ik mijn eerdere bestelling nog cancelen.”

 

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker


Wat heb je onze stylist meegegeven?

“Ik heb een minimalistische smaak en ik houd van open ruimtes. Alhoewel mijn nieuwe woning met extra veel ruimte komt, vind ik het heel belangrijk dat het open karakter behouden blijft. Dus ik heb de Home Made By stylist laten weten dat een moderne uitstraling zonder al teveel tierelantijntjes mijn smaak het beste onderstreept. De kleuren lichtgrijs en blauw spreken me aan, net als de kleur goud. De schilders zijn met de kleuren aan de slag gegaan en daaromheen heeft ze eigenlijk alles gebouwd. Ik heb haar carte blanche gegeven.”


Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker


Home Made By stylist aan het woord

“Ik heb het kleurenpalet afgestemd op Raymond zijn smaak. De in between gordijnen in de woonkamer bestaan uit een melange van taupe met een vleugje goud. Ook komt blauw - zijn favoriete kleur terug in deze woning. Ik heb gekozen voor houten jaloezieën in de keuken en een karpet op maat om de lengte van de woonkamer te benadrukken. De interieurbouwer heeft het wandmeubel en de wandplanken op maat gemaakt. Vervolgens heb ik ervoor gekozen om deze eyecatchers te voorzien van een beton-look. In combinatie met goud ontstaat er een spannend geheel. Ook het behang in de woon- en slaapkamer creëert spanning. De velours gordijnen in de slaapkamer geven de ruimte een luxe uitstraling. Om het huis echt af te maken heb ik gewerkt met accessoires en planten die perfect passen bij de kleuren die Raymond mooi vindt.


Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit onze eigen collectie gebruikt.

$imageAltTag

Maak een afspraak met onze stylist

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel