YVONNE

Styliste bij Beko Interieurs

'Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je leefsituatie passen. Het is mijn passie om samen met jou jouw thuis te ontdekken'

PLAN EEN DESIGNDATE MET YVONNE

OVER YVONNE

Yvonne is één van onze interieurstylisten bij Beko Interieurs. Zij heeft een opleiding gevolgd bij Style & Design en heeft de cursus 'Woonstylist 1' gedaan bij Home Made By. Er is erg veel keuze in het aanbod vloeren, raamdecoratie en bijvoorbeeld verf. Yvonne adviseert je bij het maken van een goede keuze. Met de collectie van Home Made By maakt zij woonwensen waar.

 

VRAAG YVONNE OM INTERIEURADVIES

Projecten van Beko Interieurs

 

 

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET YVONNE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET YVONNE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Yvonne neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Yvonne neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Yvonne naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Yvonne naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Yvonne

Yvonne: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'