MARISKA Renckens

Styliste bij Beko Interieurs

'Elke klant is anders hierdoor is elk advies anders. Deze variatie maakt elk advies weer een nieuwe uitdaging.'

PLAN EEN DESIGNDATE MET MARISKA

OVER MARISKA Renckens

Mijn naam is Mariska Renckens en ik heb mijn passie voor interieurdesign van huis uit meegekregen. Mijn vader creëerde sfeervolle designs met interessante materialen. Dit heeft mij gemotiveerd om een opleiding te volgen op het Hout & Meubileringcollege. Na deze studie heb ik als assistent interieurarchitect veel ervaring opgedaan in het maken van ontwerpplannen.

Vanaf 2014 ben ik werkzaam bij Beko Interieurs en hier heb ik mijn productkennis nog verder ontwikkeld. Bij Beko Interieurs kan ik mijn creativiteit kwijt in de design plannen en geef ik met plezier advies aan klanten.

 

VRAAG MARISKA OM ADVIES

Projecten van Beko Interieurs

    

Je eigen interieurproject starten?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET MARISKA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

PLAN EEN DESIGNDATE MET MARISKA

Mariska: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.