MENU
Home Made By Binnenkijker

Binnenkijken in een Barn interieur

Natuurlijke kleuren en materialen vormen de basis van het kleurenpalet van het Barn interieur. Door gebruik te maken van spannende elementen krijgt deze stijl een eigentijds en uniek karakter. Frisse blauw- en groentinten spelen hierbij de hoofdrol in combinatie met natuurlijke materialen.


De kracht van raamdecoratie

Bij dit Barn interieur kiezen we er voor om verschillende soorten raamdecoratie in transparante uitvoering met elkaar te combineren. Op deze manier krijgt het interieur een luchtige uitstraling, die tegelijkertijd voor voldoende privacy zorgt. Voor een stoer effect hebben we gekozen voor oversized linnen gordijnen.


Linnen gordijnen
Linnen gordijnen

Linnen

De Home Made By stylist: "In dit interieur vormen de licht-transparante gordijnen een perfecte basis voor een huiselijke sfeer. Het interieur krijgt door het gebruik van deze gordijnen direct een luchtige uitstraling."

Meer weten over linnen?


Natuurlijke kleuren

Het voorjaar halen we in huis door het gebruik van de Home Made By kleuren Mint, Dennen en Pistache. Zo gebruiken we een frisse groentint op de muur en laten we deze natuurlijke tinten tevens terugkomen in de gordijnen en het behang. Door vervolgens de kleur van het dessin te matchen met de accessoires ontstaat er een samenhang in de ruimte.


Behang met dessin
Gordijnen uit Binnenkijker