Home Made By Woonstudio Anton Verkaik

WOONSTUDIO ANTON VERKAIK

Dorpsstraat 35
2361 AP Warmond
071 301 09 41
info@woonstudioverkaik.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00

Van dinsdag t/m vrijdag tussen 12:30 en 13:30 uur gesloten.
CONTACT

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over Anton Verkaik, Warmond

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Warmond nog mooier wonen.

Nieuws in Warmond

Collectie producten in Warmond

TEAM WOONSTUDIO ANTON VERKAIK

Ellen van Veen
stylist

Ellen van Veen


Ellen van Veen
stylist

Ellen van Veen


Anton Verkaik
Eigenaar

Anton Verkaik


Anton Verkaik
Eigenaar

Anton Verkaik


woonstudio Anton Verkaik- DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap woonstudio Anton Verkaik in Warmond binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij woonstudio Anton Verkaik kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij woonstudio Anton Verkaik in Warmond ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan woonstudio Anton Verkaik overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

woonstudio Anton Verkaik– ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij woonstudio Anton Verkaik in Warmond. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van woonstudio Anton Verkaik zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij woonstudio Anton Verkaik in Warmond kun je alle kanten op.

woonstudio Anton Verkaik– ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij woonstudio Anton Verkaik in Warmond ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je woonstudio Anton Verkaik inschakelen als de beste.

woonstudio Anton Verkaik– VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij woonstudio Anton Verkaik weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?