Home Made By Adams Interieurstyling

ADAMS INTERIEURSTYLING

Westerstraat 55-57
1441 AR Purmerend
0299 42 40 89
info@adamswonen.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

WINKELEN OP AFSPRAAK

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

I.V.M COVID, NOG STEEDS ALLEEN WINKELEN OP AFSPRAAK
Onze winkel is voorlopig nog steeds enkel open op afspraak, voor een bijzondere en veilige winkelervaring.

Heeft u ook zo’n zin om weer eens te winkelen in onze winkel?
Onze winkel is voorlopig alleen geopend op afspraak. Gelukkig waarderen de klanten het personal shoppen van de afgelopen weken ten zeerste.

De veiligheid en gezondheid van iedereen binnen en buiten onze winkels heeft de hoogste prioriteit. Daar willen wij graag aan bijdragen. Met een afspraak kunt u ongestoord rondkijken en gebruik maken van ons advies en expertise. Uiteraard geldt dat we ons tijdens de afspraak houden aan alle geldende maatregelen.


Een afspraak is dagelijks te boeken in onze winkel.
Gebruik hiervoor de mogelijkheden per email of telefoon.
Info@adamswonen.nl 0299424089

Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) kunnen worden afgehaald aan de winkeldeur

 

Over Adams Interieurstyling, Purmerend

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, en behang. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Purmerend nog mooier wonen.

Nieuws van Adams Interieurstyling Purmerend

Collectie producten in Purmerend

TEAM ADAMS INTERIEURSTYLING

Walter Adams
creatief-adviseur

Walter Adams


Walter Adams
creatief-adviseur

Walter Adams


Jos Karel
creatief-adviseur

Jos Karel


Jos Karel
creatief-adviseur

Jos Karel


Chris

Chris


Chris

Chris


Adams interieurstyling - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Adams interieurstyling in Purmerend  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Adam's interieurstyling kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Adams interieurstyling in Purmerend  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Adams interieurstyling overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Adams interieurstyling – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, behang, gordijnen – je vindt het bij Adams interieurstyling in Purmerend . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Adams interieurstyling zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Adams interieurstyling in Purmerend  kun je alle kanten op.

Adams interieurstyling – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Adams interieurstyling in Purmerend  ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Adams interieurstyling inschakelen als de beste.

Adams interieurstyling – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Adams interieurstyling weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?